Pronájem bytu 1+1 40 m², Liberec

9 900 Kč za měsíc

+ spotřeby + 1x jistina + 1x provize pro RK.

Nemovitosti nabízí

Reality Jomrich

Liberec, Blankytná 1143/14

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pronájem bytu 1+1 (ca 40 m2) v Liberci, Rochlice, ul. U Potůčku. Jedná se o dlouhodobý pronájem nezařízeného středového a slunného bytu v optimálním prostředí. Byt je umístěn ve 3. patře zatepleného cihlového domu, který má vytápění i ohřev vody kotelnou na plyn v domě. Pokoj v bytě je možné přepažit na dvě místnosti. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem, digestoří, zařízením koupelny a náleží k němu lodžie v mezipatře a sklepní kóje ca 4,5 m2 v suterénu. Byt působí příjemným dojmem a je ihned k nastěhování. Společné prostory v domě i před domem jsou pečlivě udržované.
U domu je prostorné parkoviště, mateřská škola, moderní dětské i víceúčelové hřiště. Základní škola, zastávky MHD i SM Penny jsou do 5 minut chůze od domu. Je to klidné místo s veškerou občanskou vybaveností.
Pronajímatel požaduje nájemce, kteří jsou schopni doložit pracovní smlouvu nebo OSVČ, čistý výpis z trestního rejstříku, bez exekucí, domácích zvířat, bez bydliště na magistrátu a v bytě nekouřící.
Nájemné 9.900,- Kč + 3.380,- Kč zúčtovatelná záloha na spotřeby na jednu osoby + na bydlícího se převede spotřeba elektřiny a plynu + 1x jistina ve výši celkové jednoměsíční platby + 9.900,- Kč provize pro RK.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 179
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 40 m²
Patro 3
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Reality Jomrich

Liberec, Blankytná 1143/14

Zobrazit kompletní nabídku RK

Reality Jomrich

Sdílet nemovitost